Men zegt weleens: het zit in de genen. Wel, als kind vond ik het al een hele belevenis om mij op te tutten met mooie kleren en dat compleet te maken met de hakken schoentjes van mijn moeder. Tijdens onze zomervakanties aan de meren in Noord-Italie werd ik dan ook nog eens verliefd op de lederen handtassen of zoals we in het dialect zeggen: calbassen. Zo is het idee ontstaan om mijn eigen zaak op te starten. Op 9 september 2008 kon ik dit waarmaken en werd Calbasa werkelijkheid.

Image

Men zegt weleens: het zit in de genen. Wel, als kind vond ik het al een hele belevenis om mij op te tutten met mooie kleren en dat compleet te maken met de hakken schoentjes van mijn moeder. Tijdens onze zomervakanties aan de meren in Noord-Italie werd ik dan ook nog eens verliefd op de lederen handtassen of zoals we in het dialect zeggen: calbassen.

Image

Zo is het idee ontstaan om mijn eigen zaak op te starten. Op 9 september 2008 kon ik dit waarmaken en werd Calbasa werkelijkheid.

Image

Calbasa is in al die jaren gegroeid tot een waar begrip in Maastricht en omstreken. Klanten hebben het over gezelligheid, warm onthaal, snoepjeswinkel voor dames… kortom een plek waar je thuiskomt.

Calbasa is in al die jaren gegroeid tot een waar begrip in Maastricht en omstreken.

Image

Klanten hebben het over gezelligheid, warm onthaal, snoepjeswinkel voor dames… kortom een plek waar je thuiskomt.

Over Calbasa

We hebben dan ook een heel hecht, super en enthousiast team voor u klaar staan. Zowel Astrid zelf als Zoe, Angele, Gwen, Elke, Fransien en Cies nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te helpen en in de watten te leggen.

Image

We hebben dan ook een heel hecht, super en enthousiast team voor u klaar staan.

Image

Zowel Astrid zelf als Zoe, Angele, Gwen, Elke, Fransien en Cies nemen uitgebreid de tijd om u zo goed mogelijk te helpen en in de watten te leggen.

Image

Wij proberen uw outfit zo compleet mogelijk te maken. Vaak is het net dat leuke sieraad of stijlvol horloge of een mooi paar schoenen dat de outfit compleet maakt. Iedereen kent wel het spreekwoord: de klant is Koning… bij ons is dat waarheid!  We zien u graag met een lach en goed gevoel naar buiten gaan. Je kunt dus bij ons terecht voor zowel kleding, schoenen en tassen.

Wij proberen uw outfit zo compleet mogelijk te maken. Vaak is het net dat leuke sieraad of stijlvol horloge of een mooi paar schoenen dat de outfit compleet maakt. Iedereen kent wel het spreekwoord: de klant is Koning… bij ons is dat waarheid!

Image

We zien u graag met een lach en goed gevoel naar buiten gaan. Je kunt dus bij ons terecht voor zowel kleding, schoenen en tassen.

Over Calbasa

Wij verwelkomen u met een lach, lekkere kop koffie en een hapje.
En zeker niet onbelangrijk is de gratis parkeerplaats en bushalte voor de deur.

Graag tot binnenkort
Astrid Boetskens en team

Image

Wij verwelkomen u met een lach, lekkere kop koffie en een hapje.
En zeker niet onbelangrijk is de gratis parkeerplaats en bushalte voor de deur.

Image

Graag tot binnenkort
Astrid Boetskens en team

CALBASA FASHION AND SHOES
BRUSSELSEWEG 375 - 6217 GX MAASTRICHT
WINKELCENTRUM CABERG - WIJK 17

Copyright © Calbasa Maastricht 2021